طرز تهیه کباب برگ خانگی

به گزارش شهر سرگرمی، با توجه به اینکه کباب برگ از کباب های قدیمی ایرانی به شمار میرود بدون شک در منزل شما و در میان اعصای خانواده تان محبوب است و مورد علاقه شما قرار گرفته است. برای نوش جان کردن این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی لازم نیست به رستوران بروید بلکه با آنالیز طرز تهیه کباب برگ و رعایت تمام نکات کاربردی آن می توانید کبابی لذیذ برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.

طرز تهیه کباب برگ خانگی

کباب برگ تبریزی لذیذ و خوشمزه

کباب برگ در انواع طرح ها، رنگ ها و مزه ها در اختیار مشتریان قرار می گیرد. البته کباب برگ رستورانی با کباب برگی که در منزل درست گردد فرق چندانی ندارد ولی طرز تهیه کباب برگ بدون شک کمی برای شما سخت است و باید شکیبا باشید.

کباب برگ تبریزی
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی7 ساعت
زمان پخت غذا90 دقیقه
مقدار سختینسبتا سخت

https://blog.snappfood.ir/wp-content/uploads/2022/07/10.Kabab-Barg-V2.mp4

در نظر داشته باشید کباب برگ مرغ نیز از جمله کباب برگ های پرطرفداری است که مشتریان بسیاری را به خود جلب نموده و افراد بسیاری به آن علاقه مند هستند. در ادامه مواد لازم و مراحل تهیه این کباب برگ خوشمزه را به طور مفصل برای شما توضیح می دهیم.

مواد لازممقدار مورد احتیاج
کره100 گرم
پیاز2 عدد در سایز بزرگ
گوجه فرنگی4 عدد
گوشت راسته1 کیلو
روغن مایع3 قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار دلخواه
فلفل سیاهبه مقدار لازم

توجه داشته باشید در تهیه این کباب اصیل ایرانی باید از گوشت یکدست و بدون چربی بهره ببرید تا در نهایت کباب برگ خوب و خوشمزه ای داشته باشید. کباب برگ با گوشت گوساله یا گوسفند نسبت به کباب برگ با مرغ گران تر است و هواداران بیشتری دارد.

برترین گوشت برای کباب برگ

باید بدانید که برترین گوشت برای تهیه کباب برگ، گوشت راسته گوساله یا گوسفندی (همان گوشت اطراف ستون فقرات) است. البته فیله گوسفندی نیز انتخابی مناسب برای کباب برگ است، چرا که بافت نرم و چربی متعادلی داشته که به آبدار شدن بیشتر کباب برگ یاری می نماید. به عنوان یک هدایت، شما می توانید برای درست کردن کباب برگ، تکه های گوشت را پیش از کباب کردن در ترکیبی از روغن زیتون، زعفران و پیاز برای مدتی خوابانده و به اصطلاع مرینیت کنید تا به خوشمزگی و لطافت گوشت یاری بیشتری گردد.

مراحل طرز تهیه کباب برگ

با توجه به مواد لازم که در بخش قبل ذکر شده شما می توانید طبق 9 مرحله طرز تهیه کباب برگ پیش بروید و بدون خروج از منزل این غذای لذیذ را نوش جان کنید البته که درست کردن این غذا وقت گیر است و احتیاج به حوصله و صبر دارد. با آنالیز فهرست انواع غذای ایرانی به طور حتم کباب برگ در صدر این فهرست خواهد بود.

مرحله اول

در ابتدا گوشت های خود را بشویید، چربی های آن را جدا کنید، گوشت را بر روی تخته مخصوص قرار دهید، آن را به برش هایی با ضخامت کمتر از 1 سانتی متر تقسیم کنید، سپس گوشت خود را بکوبید تا ضخامت آن نیم سانتی متر گردد.

مرحله دوم

پیازها را با رنده خیلی ریز، رنده کنید، آب پیازها را خارج کنید، در نهایت پیاز و گوشت کوبیده شده در یک ظرف هم با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم

در این مرحله روغن مایع، نمک و فلفل را به ترکیب گوشت و پیاز اضافه کنید و حسابی آن را ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

ظرف مواد کباب برگ را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید مواد کباب باید حداقل 6 ساعت کامل در یخچال باقی بماند تا طعم آن خوب گردد.

مرحله ششم

گوشت را روی تخته قرار دهید و سیخ خود را به تدریج بر روی گوشت ها فشار دهید تا گوشت ها به سیخ کشیده شوند.

مرحله هفتم

ذغال ها را به صورت یکدست روشن کنید و منقل خود را راه بیندازید. سپس سیخ ها را بر روی منقل قرار دهید. در نهایت سیخ ها را بر روی منقل بچرخانید تا به صورت یکدست پخته گردد.

مرحله هشتم

مقداری کره و زعفران را با یکدیگر ترکیب کنید و به صورت سس بر روی کباب برگ خود بمالید. در این صورت کباب طعم بهتری می گیرد و خشک نمی گردد.

مرحله نهم

گوجه ها را از وسط نصف کنید و بر روی منقل کباب کنید. در نهایت گوجه و کباب را با برنج بخورید.

مراحل تهیه کباب برگ گوسفندی در فر

  1. ابتدا گوشت را خوب بشویید و رگ ها و ریشه های چربی آن را کاملاً جدا نموده و سپس گوشت را خشک کنید. گوشت ها را به گونه ای برش بزنید که ضخامت آن حدود یک سانتی متر باشد. اگر احساس کردید گوشت خیلی ضخیم است، آن را از پهنا به دو قسمت نازک تر، با یک چاقوی تیز ببرید. حالا آن را با گوشت کوب بکوبید تا زمانی که ضخامت آن به نیم سانتی متر برسد. مراقب باشید زیاد در این کار زیاده روی نکنید زیرا که گوشت له می گردد.
  2. حالا نوبت به مزه دار کردن گوشت می رسد. به یاد داشته باشید که حتماً گوشت را از یک روز قبل مزه دار کنید. پیازها را به حالت خلالی خرد کنید و در یک ظرف بزرگ که گوشت ها در آن جا بشوند بریزید. سپس روغن زیتون و ادویه ها را به آن بیفزایید. در این مرحله اصلاً درون مواد نمک نریزید به علت آن که گوشت سفت می گردد. زعفران را نباید فراموش کنید زیرا که در نتیجه نهایی بسیار مؤثر است. میخک و برگ رزماری را به مواد اضافه کنید. حالا گوشت ها را در مواد بخوابانید. حتماً گوشت ها را به گونه ای در مواد قرار دهید تا پشت و روی آن به مواد آغشته گردد. در ادامه مواد و گوشت را در فریزر قرار دهید تا برای یک روز یخ بزند. به خاطر داشته باشید که به جای روغن زیتون می توانید از روغن مایع نیز بهره ببرید.
  3. در این مرحله گوشت ها را از فریزر خارج نموده و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا یخ آن، آب بگردد. سپس کمی به آن نمک بزنید. حدود 15 دقیقه پس از آن گوشت ها را از مواد خارج نموده و کمی با گوشت کوب آن را بکوبید تا یک دست شوند. در حین کوبیدن روی آن کمی زعفران دم نموده بریزید.
  4. گوشت ها را سیخ بزنید. برای این کار گوشت را روی یک تخته قرار دهید، دستتان را روی آن بگذارید و از زیر دست ها سیخ را از درون گوشت رد کنید. مراقب باشید گوشت ها از هم جدا نشوند. در ادامه سیخ ها را برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
  5. تمام موادی که برای مزه دار کردن گوشت آماده کردید را کف ظرفی بریزید که می خواهید درون فر قرار دهید. سپس سیخ گوشت ها را از یخچال خارج نموده و روی مواد درون ظرف یا سینی بچینید. حتماً کمی کره آب شده روی گوشت ها بریزید تا گوشت هنگام پخت خشک نگردد. فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و زمانی که فر داغ شد، ظرف را وارد فر کنید. هر ده دقیقه یک بار در فر را باز کنید و کمی سس کباب یا کره روی آن بریزید.
  6. در آخر نباید فراموش کنید که پس از آماده شدن کباب برگ آن را مستقیماً روی برنج از سیخ خارج کنید؛ زیرا اگر آن را لای نان بگذارید، چربی آن به خورد نان می رود و کباب پس از چند دقیقه خشک می گردد.

مراحل تهیه کباب برگ گوسفندی در تابه

  1. ابتدا پیازها را خلالی کنید. همراه روغن زیتون یا روغن آفتاب گردان درون یک ظرف قرار دهید. به مواد فلفل و ادویه ها را اضافه کنید. به یاد داشته باشید که در این مرحله درون مواد نمک نریزید. بنا بر سلیقه شخصی می توانید از برگ رزماری و میخک در موادی که برای طعم دار کردن گوشت درست می کنید، بهره ببرید.
  2. گوشت ها را به طولی که درون تابه قرار می گیرد برش بزنید. ضخامت آن را به طول یک سانتی متر جدا کنید. سپس با گوشت کوب به خوبی گوشت ها را بکوبید. سپس آن ها درون ظرفی که موادتان را آماده نموده اید برای 24 ساعت بخوابانید تا کاملاً مزه دار شوند. ظرف را در این مدت درون فریزر یا یخچال قرار دهید. نباید فراموش کنید که گوشت ها به گونه ای در ظرف قرار گیرند که کاملاً به مواد آغشته باشند.
  3. این مرحله گوشت ها را از یخچال خارج کنید و روی آن زعفران دم نموده و کرۀ آب شده بریزید. کره از خشکی گوشت هنگام پخت جلوگیری می نماید.
  4. پیاز و باقی مواد را کف تابه بریزید و سپس گوشت ها درون تابه قرار دهید و درب آن را ببندید تا بخار کند. پس از چند دقیقه گوشت ها کمی آب می اندازند. اگر از تابۀ رژیمی بهره ببرید باعث می گردد گوشت با بخاری که فراوری شده مغز پخت گردد. زمان تقریبی پخت کباب برگ در تابه 30 دقیقه است. نباید فراموش کنید که هر چند دقیقه به آن سر بزنید و اگر احساس کردید کباب در حال خشک شدن است به آن کره اضافه کنید.

کباب برگ سلطانی

به ترکیبی از کباب برگ و کباب کوبیده، کباب برگ سلطانی می گویند. در زمان تهیه این کباب برگ مخصوص باید طبق مراحل طرز تهیه کباب برگ و کباب کوبیده پیش بروید.

در نظر داشته باشید بیشتر طرز تهیه کباب ها از کباب برگ گرفته تا طرز تهیه چلوکباب قفقازی شبیه به یکدیگر هستند و مواد اولیه آنها تا حدودی یکسان است. نباید فراموش کنید برای تهیه کباب سلطانی کافی است طبق مراحل طرز تهیه کباب برگ که در بخش قبلی ذکر شد پیش بروید.

سپس به مراحل طرز تهیه کباب کوبیده مراجعه کنید. تنها تفاوت کباب برگ با کوبیده در نوع گوشت آنها است. کباب برگ را با گوشت فیله و راسته گوسفند و گوساله درست می نمایند، در حالی که کباب کوبیده با گوشت چرخ نموده آماده می گردد.

طرز تهیه کباب بختیاری نیز به همین نوع کباب های خوشمزه و خوش طعم ایرانی نزدیک است که نباید آن را از دست بدهید.

البته که درست کردن هر نوع کباب حوصله بر است زیرا باید مواد کباب را برای مدتی طولانی در فضای خنک یخچال قرار دهید. سپس منقل و آتش خوبی به راه بیندازید و کباب های خود را آماده کنید.

در نهایت بعد از اینکه فر حسابی داغ شد، سینی یا ظرف مناسب آن را در فر بگذارید. بهتر است هر 10 دقیقه یک بار سس آماده شده از کره و زعفران را بر روی کباب خود بمالید. در نهایت این کباب نیز همچون سایر کباب ها با برنج سرو می گردد. در ادامه به شما پیشنهاد می کنیم که حتما به صفحه ای طرز تهیه انواع کباب بروید و بقیه موارد مرتبط به دستور پخت کباب ها نگاهی بیاندازید و آموزش آشپزی خودتان تکمیل کنید.

سفارش آنلاین کباب برگ

با توجه به مراحل طرز تهیه کباب برگ شاید فکر کنید که پختن این کباب در منزل برای شما سخت و وقت گیر است بنابراین برترین راه، استفاده از روش سفارش آنلاین غذا خواهد بود. نگران هزینه این غذا نباشید کباب برگ قیمت خیلی بالایی ندارد و به جای خریدن مواد اولیه آن شما می توانید کباب برگ را به صورت آماده سفارش دهید.

با مراجعه به سایت و اپلیکیشن خبرنگاران این امکان را دارید که از برترین رستوران های نزدیک محل کار یا زندگی خود یکی از با کیفیت ترین کباب برگ ها را سفارش دهید و بدون هیچ دردسر و معطلی غذای دلخواه خود را بخورید. با سفارش آنلاین کباب برگ شما می توانید بدون خروج از منزل این غذای لذیذ را میل کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 20 بهمن 1403 بروزرسانی: 20 بهمن 1403 گردآورنده: fun30t1.ir شناسه مطلب: 2353

به "طرز تهیه کباب برگ خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب برگ خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید