طرز تهیه دست پیچ اصفهان با پنیر ورقه ای

به گزارش شهر سرگرمی، دست پیچ اصفهان نوعی رولت گوشت است که غذایی باشکوه برای پذیرایی در مهمان هاست. پایه اصلی این غذای خوش رنگ و لعاب گوشت چرخ نموده است که مواد میانی این غذای لقمه ای را تشکیل می دهد. شما می توانید از پنیرهای پروسس برای لذیذتر کردن طعم دست پیچ بهره ببرید. اگر به غذاهای رولی علاقه دارید، شما را به خواندن طرز تهیه دست پیچ اصفهان با پنیر ورقه ای گودا دعوت می کنیم.

طرز تهیه دست پیچ اصفهان با پنیر ورقه ای

مواد لازم برای تهیه طرز تهیه دست پیچ اصفهان

  • گوشت چرخ نموده گوساله 400 گرم
  • آرد گندم 200 گرم
  • شیر 625 میلی لیتر
  • پیاز 1 عدد خرد شده
  • پنیر ورقه ای گودا 1 بسته
  • زعفران سابیده و دم کشیده 1 قاشق چای خوری
  • نمک به اندازه لازم
  • فلفل به اندازه لازم
  • فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
  • زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
  • جعفری به اندازه لازم
  • روغن مایع به اندازه لازم

طرز تهیه دست پیچ اصفهان

1. آماده کردن مواد میانی

برای تهیه مایه گوشت مورد احتیاج برای دست پیچ اصفهان، ابتدا پیاز خرد شده را با یک قاشق روغن مایع تفت دهید تا نرم و طلایی گردد. سپس گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ آن تغییر کند و آب آن کاملا کشیده گردد. پس از آن نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه نموده و مواد را به خوبی مخلوط کنید. در خاتمه جعفری خرد شده را افزوده و پس از 5 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

2. آماده کردن مایه خمیر دست پیچ

برای تهیه خمیر مورد احتیاج دست پیچ اصفهان، آرد گندم و شیر سرد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. سپس زعفران دم نموده و نمک را اضافه نموده و مجددا مواد را هم بزنید تا ترکیبی یکدست ایجاد گردد.

3. سرخ کردن خمیر دست پیچ

یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت قرار داده و کف آن را با کمی روغن چرب کنید. اندازهی از مایه خمیر را داخل تابه ریخته و آن را بچرخانید تا سطح آن را بپوشاند. زمانی که خمیر خودش را گرفت و روی سطح آن حباب هایی ظاهر شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته گردد. تمام مایه خمیر را به همین روش آماده کنید.

4. آماده کردن دست پیچ

در آخرین مرحله از طرز تهیه دست پیچ اصفهان با پنیر، ورقه های آماده شده را روی یک سطح صاف قرار داده و روی هر کدام یک ورقه پنیر گودا بگذارید. سپس اندازهی از مایه گوشت روی پنیر قرار داده و نان را به آرامی رول کنید. تمامی رول ها را به همین ترتیب آماده کنید.

برای سرخ کردن، اندازه مناسبی روغن در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. رول های آماده را داخل روغن داغ قرار داده و به آرامی سرخ کنید تا سطح آن ها طلایی و ترد گردد. بعد از سرخ شدن، رول های دست پیچ را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.

نکات تکمیلی پخت دست پیچ اصفهان

تهیه دست پیچ اصفهان با پنیر ورقه ای، علاوه بر اینکه می تواند تجربه شیرینی و لذت بخشی باشد، احتیاجمند رعایت نکات و فوت و فن های خاصی است تا نتیجه ای مطلوب و خوشمزه حاصل گردد. در ادامه به بعضی از این نکات کلیدی اشاره می کنیم.

استفاده از انواع پنیرهای ورقه ای برای تهیه غذاهای ایرانی

همان طور که اشاره کردیم با استفاده از پنیرهای پروسس می توانیم رولت خوشمزه تری تهیه کنیم. به این منظور شما می توانید از پنیر ورقه ای گودا کاله بهره ببرید. این پنیر پروسس به علت قابلیت ذوب عالی که دارد گزینه ای عالی برای آشپزی است. البته شما با توجه به سلیقه و ذائقه تان می توانید از پنیرهای ورقه ای پستو سبز، چدار و لازانیا کاله نیز بهره ببرید.

شعله ملایم گاز برای سرخ کردن دست پیچ ها

پس از پیچاندن ورقه دست پیچ با مایه گوشت و پنیر ورقه ای، رول ها را ابتدا با حرارت ملایم سرخ کنید تا مواد دست پیچ به خوبی مغز پخت شوند.

برترین ضخامت ورقه های دست پیچ

برای جلوگیری از پاره شدن ورقه های دست پیچ یا همان جلوگیری از باز شدن دست پیچ در هنگام پخت بهتر است ضخامت آن ها زیاد نباشند.

پنیر ورقه ای گودا کاله نوعی پنیر پروسس است که در مقابل حرارت بالا مقاوم است و به صورت یکنواخت ذوب می گردد و طی فرایند پخت هم بافت خود را حفظ می نماید بنابراین با این قابلیت ها، گزینه خوبی برای طعم دار کردن انواع غذاهای ایرانی و بین المللی است. از این محصول حتی می توانید به صورت سرد هم بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 بهمن 1403 بروزرسانی: 15 بهمن 1403 گردآورنده: fun30t1.ir شناسه مطلب: 2349

به "طرز تهیه دست پیچ اصفهان با پنیر ورقه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دست پیچ اصفهان با پنیر ورقه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید