طرز تهیه سوسیس خانگی

به گزارش شهر سرگرمی، سوسیس اگر با مواد مرغوب و استاندارد تهیه گردد، می تواند منبعی از پروتئین و دیگر مواد مفید باشد. اگر در خانه کودک تان عاشق سوسیس و کالباس است، یا خودتان از هواداران این فرآورده های گوشتی هستید، اما به علت مسائل بهداشتی و عدم اعتماد به محصولات کارخانه ای از خوردن شان صرف نظر می کنید، پیشنهاد می دهیم سوسیس خانگی درست کنید. با طرز تهیه سوسیس خانگی با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوسیس خانگی

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی

  • گوشت قرمز و سفید 600 گرم
  • سیر سه حبه
  • سویا چرخ نموده یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد 80 گرم
  • آب سرد 100 گرم
  • پودر آب پنیر 15 گرم
  • اسانس دود دو قطره

ادویه های لازم برای تهیه سوسیس خانگی

  • 15 گرم 15 گرم
  • پودر سیر و پودر پیاز یک قاشق چای خوری
  • فلفل سفید و فلفل قرمز یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر هل، میخک و جوز هندی از هر کدام یک دوم قاشق چای خوری
  • آویشن، پودر خردل و زردچوبه از هر کدام یک دوم قاشق چای خوری
  • دارچین، پاپریکا و تخم گشنیز پودر شده از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه سوسیس خانگی

مرحله اول

اگر از گوشت تازه استفاده می کنید، گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا منجمد گردد سپس به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله دوم

گوشت، پودر سویا، شیرخشک، آرد، آب، پودر آب پنیر، اسانس دود، تخم مرغ، روغن و سیر را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست گردد.

مرحله سوم

همه ادویه ها را با هم مخلوط کنید، سپس آن ها را الک نموده تا کاملا نرم شوند. ادویه ها را هم به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید.

مواد را از دستگاه خارج کنید و روی یک تخته قرار دهید. به مدت 15 تا 30 دقیقه ورز دهید تا منسجم گردد.

مرحله چهارم

سوسیس ساز چرخ گوشت را نصب کنید. یک طرف نایلون مخصوص سوسیس را به سری مخصوص نصب کنید و مواد را داخل چرخ گوشت بریزید.

مواد که کاملا پر شد، می تواند سوسیس را در میزان های دلخواه تقسیم کنید و با نخ مخصوص آشپزی سر و انتهای هر بخش را به خوبی ببندید.

مرحله پنجم

حالا سوسیس ها را داخل بخارپز قرار دهید تا بپزند. اگر بخارپز ندارید، آن ها را داخل یک سبد فلزی بچینید و سبد را روی یک قابلمه در حال جوش قرار دهید. درپوش ظرف را بگذارید تا بپزد.

مرحله ششم

بعد از این که سوسیس ها پختند، صبر کنید تا خنک شوند سپس دو تا سه ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از این مدت آن ها را به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت نمایند.

سوسیس ها آماده مصرف هستند.

نکات طرز تهیه سوسیس خانگی

  • حتما بگذارید تا مایه سوسیس خنک گردد. سپس داخل نایلون را پر کنید.
  • می توانید بنا به ذائقه تان میزان ادویه ها را کم و زیاد کنید و میزانی سبزیجات هم اضافه کنید.
  • نایلون سوسیس را می توان از لوازم قنادی ها یا فروشگاه های لوازم پلاستیکی فروشی تهیه کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 شهریور 1401 بروزرسانی: 17 شهریور 1401 گردآورنده: fun30t1.ir شناسه مطلب: 2083

به "طرز تهیه سوسیس خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوسیس خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید