طرز تهیه بستنی کیم بدون دستگاه بستنی ساز در خانه و به سادگی

به گزارش شهر سرگرمی، آیا تا به حال بدون دستگاه بستنی ساز، به سادگی و تنها با چند ماده غذایی در دسترس، بستنی ای تهیه نموده اید؟ تنها به مدت 10 دقیقه و به یاری همزن برقی و با ترکیب خامه قنادی، شیر عسلی، پودر کاکائو و… می توانید بستنی خانگی نرم، کرمی و پر از طعم طبیعی شکلات تهیه کنید، بدون آنکه یخ زده یا سفت باشد. این روش درست کردن بستنی چوبی برای مبتدی ها و حتی افراد حرفه ای که نمی خواهند دستگاه بستنی ساز بخرند، عالی است.

طرز تهیه بستنی کیم بدون دستگاه بستنی ساز در خانه و به سادگی

در ادامه این مطلب شما می توانید به صورت دقیق طرز تهیه بستنی کیم با روکش شکلاتی و بادام را مطالعه و دسری لذیذ تهیه کنید. اگر دوستدار سرسخت انواع بستنی هستید، طرز تهیه بستنی خشکی یا بستنی ماسالا وگان را در خبرنگاران بخوانید.

مواد لازم برای تهیه بستنی کیم

  • خامه قنادی سولیانو خبرنگاران 160 گرم
  • شیر عسلی شیرین شده 110 گرم
  • پودر کاکائو بدون شکر 30 گرم
  • شکلات شیری 250 گرم
  • بادام بو داده 40 گرم

طرز تهیه بستنی کیم

مرحله اول: تهیه مخلوط پودر شکلات و شیر عسلی

قبل از انجام هر کاری با دقت مواد اولیه را به یاری ترازو دیجیتال میزان بگیرید. پودر کاکائوی تیره و بدون شکر را الک نموده و به شیر عسلی شیرین شده اضافه کنید، سپس مواد را فقط تا حدی که با هم ترکیب شوند هم بزنید.

شیر عسلی نوعی شیر گاو است که حدود 60 درصد آب آن را خارج نموده اند و معمولا همراه با شکر به بازار عرضه می گردد. این محصول بافتی بسیار غلیظ و طعمی شیرین دارد و تا زمانی که قوطی آن باز نگردد، می توان آن را برای سال ها بدون احتیاج به یخچال نگهداری کرد.

بعلاوه برای تهیه دسر همواره از پودر کاکائو تیره و بدون شکر 100 درصد بهره ببرید. دقت کنید که استفاده از پودر کاکائوی شیرین شده توصیه نمی گردد، زیرا طعمی و رنگ مناسبی برای تهیه بستنی شکلاتی ایجاد نمی نماید.

مرحله دوم: ترکیب خامه زده شده با شیر عسلی شکلاتی

خامه قنادی سولیانو خبرنگاران را با همزن برقی تا زمانی بزنید که شکل قله نسبتا سفتی به خود بگیرد. این غلظت برای داشتن بافت نرم و پف دار بستنی بسیار مهم است، پس حواستان باشد که به محض رسیدن به قله سفت اولیه، هم زدن را متوقف کنید. اگر خامه را بیش از حد بزنید، ممکن است به گلوله تبدیل گردد و در این صورت نمی توانید آن را به خوبی با مخلوط شیر عسلی ترکیب کنید.

با یاری لیسک، خامه فرم گرفته را به آرامی و با دقت به مخلوط شیر عسلی و پودر کاکائو اضافه و به صورت دورانی مخلوط کنید تا بافتی یکدست به دست آید.

مرحله سوم: ریختن مواد بستنی در قالب

با قاشق مواد بستنی را داخل هر چهار قسمت قالب بریزید؛ بعد، قالب را چند بار آرام روی میز بزنید تا اگر حبابی داخل آن مانده، به سطح بیاید؛ حالا در هر قسمت یک چوب بستنی قرار بدهید و مطمئن شوید که سر چوب دقیقا در جای تعیین شده قالب واقع شده است. در نهایت، سطح بستنی ها را با پالت صاف کن کاملاً صاف کنید تا ظاهر بستنی تمیز و یکدست گردد.

مرحله چهارم: فریز کردن قالب بستنی

قالب بستنی را حداقل شش ساعت در فریزر بگذارید و صبر کنید تا بستنی کاملا ببندد. اگر زودتر از این مدت بخواهید بستنی را از قالب دربیاورید، ممکن است به قالب بچسبد و بعدا روکش کردن آن هم سخت تر گردد.

مرحله پنجم: روکش کردن بستنی چوبی شکلاتی

شکلات را داخل ظرف پلاستیکی بریزید و در مایکروویو گرم کنید؛ هر 30 ثانیه یک بار آن را بیرون بیاورید و خوب هم بزنید تا یکنواخت ذوب گردد. مراقب باشید که شکلات نسوزد، چون حرارت زیاد طعم و بافت آن را خراب می نماید. بعلاوه می توانید شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.

در صورت تمایل می توانید کمی بادام خردشده به شکلات ذوب شده اضافه کنید تا طعم و بافت مجذوب کننده تری به بستنی بدهید. در نهایت، شکلات را داخل یک لیوان بلند و باریک بریزید تا بتوانید بستنی را راحت تر در آن فرو ببرید.

بستنی را به آرامی از قالب بیرون بکشید و مطمئن شوید که چوب بستنی از بالای آن بیرون آمده باشد. اگر سطح بستنی کاملاً صاف نبود، مسئله ای نیست چون بعداً با روکش شکلاتی پوشانده می گردد. بلافاصله بعد از بیرون آوردن، بستنی را از قسمت چوب نگه دارید و درون لیوان شکلات ذوب شده فرو ببرید.

بعد، خیلی آرام آن را کمی حرکت دهید تا شکلات تمام سطح بستنی را به طور یکنواخت بپوشاند و لایه نازکی روی آن بنشیند. چون بستنی بسیار سرد است، روکش شکلاتی خیلی سریع و در عرض 30 تا 60 ثانیه در دمای محیط سفت می گردد. بعد از روکش کردن، بستنی ها را داخل فریزر بگذارید تا کاملاً بسته شوند.

نکات تکمیلی برای تهیه بستنی کیم

اگرچه تا اینجای مطلب، مرحله به مرحله با طرز تهیه بستنی کیم بدون دستگاه بستنی ساز آشنا شده اید، خواندن نکات زیر برای تهیه دسری لذیذتر و حرفه ای تر خالی از لطف نیست:

نکات مهم برای روکش کردن بستنی کیم

در زمان روکش کردن بستنی شکلاتی، سرعت عمل بسیار مهم است؛ چون بستنی به سرعت آغاز به ذوب شدن می نماید، مخصوصا قبل از اینکه لایه شکلات روی آن بنشیند. برای اینکه نتیجه خوبی بگیرید، به این نکات توجه کنید:

  • نکته اول: بستنی ها باید کاملا یخ زده باشند. هر بار فقط همان بستنی ای را از فریزر خارج کنید که قصد دارید روکش کنید. باقی بستنی ها را در فریزر بگذارید و حتی برای یک دقیقه هم در محیط بیرون قرار ندهید.
  • نکته دوم: فقط یک بار بستنی را داخل شکلات فرو ببرید. فرو بردن دوباره باعث می گردد یا بستنی آغاز به آب شدن کند، یا لایه شکلاتی حالت ناصاف و چروک خورده پیدا کند.
  • نکته سوم: اگر محیط آشپزخانه گرم است و روکش شکلاتی سریع سفت نمی گردد، درِ فریزر را باز کنید و بستنی را با یاری چوب داخل هوای سرد فریزر نگه دارید. این کار باعث می گردد روکش شکلاتی خیلی سریع سفت گردد.

نحوه صحیح نگهداری از بستنی در فریزر

وقتی روکش شکلاتی بستنی کاملا سفت شد، آن ها را داخل فریزر نگه دارید. می توانید داخل ظرف پلاستیکی بگذارید یا با کاغذ روغنی بپیچید. فقط قبل از اینکه شکلات کاملا ببندد، آن ها را نپیچید چون باعث خراب شدن روکش می گردد.

از آنجا که این بستنی خانگی با چهار ماده طبیعی تهیه می گردد و با بستنی های آماده فرق دارد، وقتی مستقیم از فریزر بیرون می آورید کمی سفت است و بهتر است حدود سه دقیقه در دمای محیط بماند تا نرم گردد. البته این زمان به آب و هوای محل زندگی شما بستگی دارد و در منطقه ها گرم تر ممکن است سریع تر نرم و حتی آغاز به ذوب شدن کند.

استفاده از شیر تبخیر شده به جای شیر عسلی

اگر به شیر عسلی دسترسی ندارید، می توانید از شیر تبخیرشده (به انگلیسی: Evaporated Milk) بهره ببرید. این شیر به علت اینکه فرآیند نگهداری طولانی تری را طی نموده است، شیرین نیست و در برخی کشورها با نام شیر عسلی بدون شکر هم شناخته می گردد. هر دو نوع شیر میزان مشابهی از آب را از دست می دهند اما چون شیر تبخیرشده شکر ندارد، ضروری است خودتان به آن شیرینی اضافه کنید. پیشنهاد می گردد به جای شکر دانه ریز، از شربت گلوکز بهره ببرید، چون بافت بستنی را نرم تر و لطیف تر می نماید.

آشنایی با خامه قنادی شیرین منجمد سولیانو

خامه قنادی شیرین منجمد سولیانو خبرنگاران، مناسب مصارف شیرینی پزی صنعتی است که فرآیند تهیه و استفاده از خامه را برای شما بسیار ساده تر می نماید و سرعت تهیه انواع شیرینی ها را افزایش می دهد. بعلاوه این محصول دارای ماندگاری شش ماهه در شرایط انجماد است و انتخابی مطمئن برای تهیه انواع دسر و شیرینی خانگی نیز به شمار می رود.

آیا تا به حال بدون دستگاه بستنی ساز، بستنی ای تهیه نموده اید؟ تجربیات باارزش خود را با دیگران اشتراک بگذارید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 30 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1404 گردآورنده: fun30t1.ir شناسه مطلب: 2379

به "طرز تهیه بستنی کیم بدون دستگاه بستنی ساز در خانه و به سادگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی کیم بدون دستگاه بستنی ساز در خانه و به سادگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید