راهنمای خرید برترین مودم فضای باز 4G، 5G

به گزارش شهر سرگرمی، در این نوشتار می توانید برترین مودم فضای باز بازار ایران را بر اساس بودجه ای که دارید؛ انتخاب کنید. ضمن اینکه با مهم ترین ویژگی های یک مودم اوت دور خوب آشنا می شوید.

راهنمای خرید برترین مودم فضای باز 4G، 5G

در زمان حاضر اینترنت به بخش جدا نشدنی از زندگی ما تبدیل شده است. چه برای تفریح از اینترنت استفاده می کنید یا برای کار، یک اینترنت با کیفیت می تواند نقش موثری در فعالیتی که انجام می دهید؛ باشد.

همان طور که می دانید؛ خوشبختانه یا شوربختانه اینترنت موبایل در ایران (اگر بتوان اسمش را اینترنت گذاشت) از کیفیت خیلی بدی برخوردار نیست و یا حداقلش از اینترنت ثابتمان بهتر است.

اگر در محله تان اینترنت فیبرنوری یا VDSL وجود ندارد؛ رجحانن گزینه استفاده از اینترنت سیم کارتی 4G یا 5G است.

اما از آنجایی که کیفیت اینترنت دریافتی روی سیم کارت به آنتن دهی بستگی دارد، خرید یک مودم مناسب با آنتن دهی خوب بسیار مهم است. از این رو ما همواره خرید رجحانن مودم فضای باز را پیشنهاد می کنیم.

مودم فضای باز چیست؟

به مودم های سیم کارتی که قسمت اصلی مودم و جایگاه سیم کارت در بیرون از فضای خانه نصب می گردد، مودم فضای باز یا Outdoor گفته می گردد.

دقت کنید این نوع مودم ها با مودم هایی که آنتن آن ها در فضای بیرون نصب می گردد؛ تفاوت دارند.

در واقع اصلی ترین قسمت های یک مودم فضای باز و در حقیقت سخت افزار اصلی مودم و آنتن های گیرنده در خارج از محیط خانه نصب می گردد و اینترنت با کابل به داخل خانه می آید.

از آنجایی که این مودم ها در معرض شرایط محیطی هستند؛ تمام مودم های فضای باز، به استانداردهای جلوگیری از ورود مایعات و گرد و غبار مجهز هستند.

  • آشنایی با استاندارد ضد آب و گرد و خاک IP68

برای انتشار اینترنت دریافتی مودم در خانه، احتیاجمند یک روتر هستیم که این روتر به وسیله یک POE به مودم فضای باز وصل می گردد.

وسیله برق رسانی به مودم نیز بر عهده همین POE است که به وسیله کابل LAN به مودم فضای باز متصل می گردد.

چرا مودم سیم کارتی فضای باز را توصیه می کنیم؟

در یک کلام: آنتن دهی.

اگر مشترک مودم های سیم کارتی باشید؛ می دانید که یک جابجایی ساده مودم در خانه و جایی که آنتن بهتر است؛ می تواند سرعت دریافتی شما را بسیار بهتر کند.

حالا تصور کنید که مودم شما در پشت بام و رو به دکل اپراتور نصب است و می تواند رجحانن آنتن ممکن را دریافت کند.

بعلاوه در داخل محیط بسته خانه نویز هایی وجود دارند که عملکرد سیگنال دریافتی را ضعیف می نمایند.

سیگنال های سایه نیز بر اثر بازتاب سیگنال بر وسایل خانه می توانند نقش منفی روی کیفیت سیگنال دریافتی مودم های درون خانه داشته باشند.

اما یک مودم فضای باز از همه این خطرات مصون است و اگر خطر دزدیده شدن را کنار بگذاریم؛ همه جوره مزیت محسوب می گردد.

علت مهم دیگر این است که این مودم ها خطر بالقوه کمتری برای سلامتی دارند. تمام مودم های سیمکارتی مدرن در چند باند فرکانسی دریافت و ارسال سیگنال دارند که حضور این دستگاه ها در خانه و خصوصا اتاق خواب توصیه نمی گردد.

از این لحاظ نیز مودم های فضای باز رجحان فاحشی دارند.

ویژگی های رجحانن مودم فضای باز

ابتدا اجازه بدهید از خود بپرسیم یک مودم فضای باز خوب چه ویژگی هایی دارد؟ از نظر بنده برای خرید یک مودم فضای باز مناسب باید به ویژگی های زیر دقت کنیم:

1. باندهای فرکانسی

در خرید هر مودم سیم کارتی مهمترین ویژگی باندهای فرکانسی پشتیبانی شده است. اگر قصد خرید مودم فضای بازی را دارید که 5G را پشتیبانی کند؛ مهمترین باند در این نسل باند N78 است که در ایران راه اندازی شده است.

در نسل 4 نیز باندهای 1 و 3 و 7 و 42 اصلی ترین باندهای نسل 4 هستند؛ حتما برای خرید در نظر داشته باشید. با توجه به گران شدن اینترنت همراه پشتیبانی از باند 42 و اینترنت TD-LTE می تواند روی هزینه های شما تاثیر زیادی داشته باشد.

بعلاوه با توجه به شایعات، حدس می زنیم که در آینده باندهای N28 و N41 و N79 در ایران مورد استفاده قرار گیرد که در انتخاب مودم بسیار مهم خواهند بود.

2. پردازنده مودم

پردازنده یکی از مهمترین عوامل خرید یک مودم و معین نماینده سرعت، امکانات و نوع CAT یک مودم است و ارتباط مستقیمی با سرعت اینترنت شما خواهد داشت. بنابراین به این موضوع توجه کنید.

3. آنلاک بودن

از آنجایی که در مکان های مختلف، آنتن دهی اپراتورها فرق می نماید؛ حتما مودمی باید انتخاب گردد که امکان استفاده از سایر اپراتورها نیز فراهم باشد و به این نوع مودم ها آنلاک می گویند.

4. برند تولیدنماینده

در بازار مودم ها، برند بی نام و نشان کم نداریم. توصیه می کنیم برای اینکه خیال تان از پشتیبانی از مودم ها راحت باشد؛ حتما از برندهای معروفی مانند هواوی، نوکیا، ZLT و ZTE و سایر برندهای مشهور دیگر خرید کنید.

5. سالم بودن مودم

متاسفانه بازار ایران پر شده از مودم های استوک که بعضا بسیار کیفیت بدی دارند. آز آنجایی که مودم های فضای باز در پشت بام نصب بوده اند و بیشترا در امارات و هواوی گرم، حتما به سالم بودن بدنه و عدم شکستگی باید توجه کنید.

6. نحوه قرار گیری آنتن ها

بعضی از مودم های فضای باز آنتن های 360 درجه دارند و بعضی دیگر 180 درجه. برای خرید بهتر است مدل های 360 درجه را انتخاب کنید.

7. درگاه های ارتباطی و وای فای

در بین مودم های فضای باز نیز مودم هایی هستند که امکان نصب در داخل خانه را دارند. این مودم ها در صورتی که در خانه نصب شوند احتیاجمند روتر مجزا نیستند و خودشان وای فای دارند.

بنابراین باید به امکانات وای فای این مودم ها نیز در هنگام خرید توجه کنید. بعلاوه همه مودم های فضای باز یک کابل لن دارند که برای برق و اتصال به روتر است. ظرفیت انتقال این پورت لن نیز برای خرید بسیار مهم است.

8. قیمت

در بازار مودم فضای باز از 3.5 میلیون تومان مودم داریم تا 30 میلیون. حتما سعی کنید در ابتدای خرید بودجه خود را معین کنید و بنا بر بودجه رجحانن خرید را داشته باشید.

9. قابلیت های نصب در فضای های مختلف

بعضی از مودم های فضای باز فقط بر روی شیشه یا دیوار پیچ می شوند و بعضی دیگر امکان نصب روی میله هم دارند که این مدل را برای خرید توصیه می کنیم. بعلاوه اگر استوک می خرید به وجود پایه ها و اتصالات نصب در پکیج خریداری شده دقت فرمایید.

10. امکانات رابط کاربری

امکانات رابط کاربری یکی از مهم ترین عوامل موثر در خرید مودم خواهد بود. خصوصا که مودم های فضای باز برای کاربران حرفه ای و احتیاجمند سرعت بالا مناسب هستند و امکاناتی مثل قفل باند و دکل در مودم های فضای باز بسیار مهم خواهد بود.

حال که از مزایای خرید مودم فضای باز و بعلاوه معیارهای انتخاب رجحانن مودم مطلع شدیم، قصد داریم در رنج های قیمتی مختلف رجحانن مودم ها را از نظر بنده نگارنده معرفی کنیم.

البته به علت اینکه بیشتر مودم های بازار استوک هستند و قیمت آن ها به تمیزی آن ها بستگی دارد؛ سعی می کنیم در این مقاله قیمت قطعی را اعلام نکنیم و فقط معرفی کنیم.

قطعا مودم هایی خواهند بود که از نظر شما از انتخاب های ما بهتر هستند. بنابراین حتما در بخش نظرات مودم مدنظر خود را معرفی کنید و علت اینکه از مودم های معرفی شده به وسیله ما بهتر هستند را نیز بیان کنید.

مودم TD-LTE ایرانسل/ ZTE مدل ZW101

فکر می کنم قدیمی ترین مودم فضای باز موجود در ایران همین مودم ZTE ZW101 باشد. در واقع این مودم برای جبران آنتن دهی بد TD-LTE ایرانسل در ابتدای راه این فناوری پیشنهاد می شد.

این مودم از رده CAT 4 فناوری 4G است که از یک پردازنده Sequans قدرت می گیرد و حدبیشتر سرعت دانلود 120 و آپلود 30 مگابیت را پشتیبانی می نماید.

همراه این مودم فقط یک مبدل POE عرضه می گردد و روتر را باید جداگانه بخرید. یکی از مزایای این مودم در زمان خودش، آنلاک راحت و پنل کاربری با امکانات بالا بود.

این مودم فقط باند 42 و 43 را دارد و این یعنی فقط اینترنت TD-LTE را پشتیبانی می نماید. حتی سیم کارت ایرانسل دیگری هم روی این مودم بگذارید آنتن می گیرد ولی روی باند 42.

در حال حاضر اگر در مراکز شهرها هستید، خرید این مودم به هیچ وجه توصیه نمی گردد چون در حال حاضر آنتن دهی در مراکز شهرها خوب است.

بعلاوه اگر در روستا نیز هستید؛ این مودم فقط 42 دارد و احتمالا آنکه در نزدیک شما هیچ دکلی روی این باند نباشد؛ بسیار زیاد است و باز هم نباید این مودم را بخرید.

تنها قشری که می توانند از این مودم سود ببرند؛ کاربران حاشیه شهرها و کارگاه ها هستند که به آنها هم توصیه می کنیم با کمی هزینه بیشتر، مودم بهتری بخرند.

مودم 4G/FD-LTE یوتل مدل UTEL OLF4

مودم یوتل OLF4 یک مودم به اصطلاح ایرانی است که تقریبا معیناتی شبیه ZTE ZW101 دارد؛ با این تفاوت که مودم یوتل از نظر باند فرکانسی خلاف مودم ZTE عمل می نماید.

این به این معنی است که مودم یوتل از باند 42 و TD-LTE ایران پشتیبانی نمی نماید. در عوض باندهای 1,3و7 را پشتیبانی می نماید که برای اینترنت نسل چهارم FD در ایران بکار می روند.

  • آنالیز مودم 4G یوتل مدل UTEL OLF4

مودم یوتل OLF4 نیز از رده CAT 4 است و حدبیشتر سرعت 150 مگابیت و 50 مگابیت در آپلود را پشتیبانی می نماید.

این مودم به وسیله اپراتورهای مختلف ایرانی نظیر مبین نت با نام 7700 AP باندل شده است. خوشبختانه محتویات داخل جعبه مودم کامل است و روتر و POE در کنار مودم قرار دارند.

روتر این مودم از نوع N300 با پشتیبانی از 300 مگابیت است که برای این مودم مناسب است.

کیفیت ساخت و شکل ظاهری مودم بیرونی این دستگاه واقعا بد است و اصلا حس محصول باکیفیتی را به کاربر نمی دهد.

باتوجه به قیمت، کیفیت ساخت و امکانات مودم یوتل، حتما توصیه می کنیم که سراغ این مودم نیز نروید.

مودم 4G/4.5G/TD-LTE هواوی B2368

یکی از رجحانن و کامل ترین مودم های نسل چهارم اینترنت در ایران قطعا مودم هواوی B2368 است.

اگر در منطقه شما آنتن دهی ضعیف است، بی شک باید به سراغ هواوی B2368 بروید. این مودم در بازار ایران بصورت دست دوم و استوک موجود است ولی در آنتن دهی بسیار خوب عمل می نماید.

  • آنالیز مودم 4G/4.5G/TD-LTE هواوی B2368

این مودم از پردازنده های سیلیکون Balong750 استفاده می نماید و باندهای رادیویی FDD/TDD را پشتیبانی می نماید که برای بازار ایران کاملا مناسب است.

TDD LTE:B38/B40/B41/B42/B43

FDD LTE:B1/B3/B7/B8/B20

بنابراین هم سیم کارت TDD و هم FDD پشتیبانی می گردد. بعلاوه تجمیع فرکانس نیز در این مودم عالی انجام می گردد.

تنها مشکل این مودم پشتیبانی نکردن از 5G است ولی در 4G از رده CAT 18 با حدبیشتر سرعت 600 مگابیت در دانلود و 150 مگابیت در آپلود است که بسیار خوب است.

خوشبختانه در بحث رابط کاربری این مودم از فریمور اصلی هواوی استفاده می نماید و کامل ترین امکانات را در اختیار شما قرار خواهد داد.

روتر بی سیم این مودم دارای وای فای 2 بانده، 3 درگاه شبکه گیگابیتی و یک درگاه PoE شبکه است. خود مودم امکانات وای فای ندارد و برای انتشار اینترنت به روتر وابسته است.

دیگر درگاه های ارتباطی این روتر بی سیم شامل یک RJ11، یک کلید روشن/خاموش، کلید ریست و WPS است. اما روی مودم استوانه ای فقط یک درگاه LAN گیگابیتی و یک شیار سیم کارت وجود دارد.

ذکر این نکته لازم است که این مودم در حال حاضر قیمت غیر منطقی دارد و اگر الان می خواهید این مودم را بخرید، حتما به مودم های 5G فهرست توجه کنید.

اگر قصد خرید را داشتید حتما به وجود پایه های نصب اصلی در جعبه توجه داشته باشید و از طرفی چون این مودم استاندارد ضد آب بسیار خوب IP65 را دارد، باید مراقب شکستگی هم باشید تا ضدآبی از بین نرفته باشد.

مودم 4.5G/TD-LTE/5G زد ال تی ZLT X10

محصولات ZLT را حالا دیگر بیشتر کاربران شبکه در ایران به کیفیت خوب و قیمت مناسب می شناسند. مودم های 5G این شرکت از جمله ، و بعلاوه در ایران بسیار پرفروشند.

اما هر 3 این مودم ها داخل خانه هستند و همانطور که می دانیم آنتن دهی 5G در ایران خوب نیست پس ZLT برای این مشکل هم مودمی دارد.

مودم ZLT X10 را می توان نسخه فضای باز مودم محبوب دانست؛ چون به لحاظ معینات یکسان اند.

  • آنالیز مودم ZLT X10

قلب تپنده ZLT X10 اسنپدراگون X55 است که بسیار معروف است. 4 گیگابایت رم و ROM نیز به پردازنده این مودم یاری می نمایند.

بیشینه سرعت دانلود مودم X10 روی 5G به 2.4 گیگابیت بر ثانیه و در آپلود به 1 گیگابیت می رسد که بسیار مناسب است.

در شبکه های نسل چهارم نیز این مودم از رده Cat 18 با حدبیشتر سرعت دانلود 1 گیگابیت و آپلود 200 مگابیت است که باز به نظر کافی است. هم در 5G و هم در 4G MIMO 4×4 پشتیانی می گردد.

مودم X10 مانند تمام مودم های ZLT باندهای زیادی دارد که در زیر می بینید:

5G NSA: N1/3/5/7/8/20/28/38/40/41/77/78

4G LTE FDD: B1/B3/B5/B7/B8/B20/B28/B32

4G LTE TDD: B38/B40/B41/B42/B43

این مودم استاندارد ضد آب بسیار خوب IP68 دارد که خیال شما را از باران راحت می نماید. مودم X10 در بخش بیرونی فاقد قابلیت وای فای اصلا و حتما به روتر خودش وابسته است.

اما روتر این مودم کار راه انداز است و 4 آنتن خارجی، 4 درگاه شبکه اترنت هزار گیگابیتی (که یک درگاه به عنوان WAN باید به مودم اوت دور وصل گردد) و یک پورت RJ11 دارد.

یکی از مزایای این مودم، طراحی 360 درجه آنتن های دریافت نماینده سیگنال آن است که 8 آنتن گیرنده طوری طراحی شده اند که رجحانن سیگنال را در هر زاویه ای دریافت نمایند.

در نهایت با توجه به رابط کاربری بسیار کامل مودم های ZLT و بعلاوه قیمت های مناسبشان، مودم ZLT X10 یک انتخاب تقریبا مناسب است و احتمالا از خرید این مودم پشیمان نخواهید شد.

مودم 4.5G/TD-LTE/5G نوکیا 5G14-B FastMile

محصول سال 2021 شرکت نوکیا که به تازگی در تعداد بسیار محدود وارد بازار کشور شده است؛ یک مودم فضای باز کارآمد است.

مودم نوکیا 5G14-B FastMile استاندارد ضد آب IP66 دارد که نسبتا مناسب است. البته نوکیا توصیه نموده است این مودم در محل هایی با سایبان نصب گردد.

این مودم نیز به یک روتر برای پخش اینترنت دریافتی به وسیله مودم احتیاج دارد که در نسخه استاندارد این مودم که به وسیله نوکیا عرضه شده است، روتر در بسته بندی قرار ندارد ولی مثل اینکه نسخه ای که در ایران هست با روتر به فروش می رود.

  • معرفی مودم 5G نوکیا 5G14-B FastMile

مودم 14-B FastMile از یک پردازنده مدیاتک مدل T750 قدرت می گیرد. در 5G حدبیشتر سرعت دانلود 3.7 گیگابیت و آپلود 1 گیگابیت برثانیه را پشتیبانی می نماید. دریافت چنین سرعت هایی به روتری که به این مودم متصل می کنید هم وابسته خواهد بود.

در دانلود و آپلود 4G، این مودم به ترتیب از رده CAT 19 و CAT 18 است و 1600 مگابیت دانلود و 200 مگابیت آپلود را پشتیبانی می نماید.

بزرگترین ضعف این مودم پورت لن این مودم است که فقط تا 1000 مگابیت را پشتیبانی می نماید و از آنجایی که این پورت لن برای اتصال به روتر لازم است، عملا امکان رسیدن به سرعتی بالاتر از 1000 مگابیت ممکن نخواهد بود.

این مودم در 5G باند N78 مورد احتیاج ایران را دارد و کاملا مناسب است. فهرست باندهای نسل پنجم این مودم را در زیر می توانید مشاهد فرمایید.

FDD: n1, n3, n5, n7, n8, n20, n28

TDD: n38, n40, n41, n78

در 4G هم این مودم فول باند است و نگران TD-LTE ایران نیز نباشید؛ چون این مودم پشتیبانی می نماید.

FDD: B1, B3, B5, B7, B8, B20, B28, B32

TDD: B38, B40, B41, B42, B43

ضعف دیگر مودم های نوکیا که بیشتر کاربران حرفه ای را از خرید آنها منصرف می نماید امکانات ضعیف پنل کاربری آنهاست. بنابراین اگر کاربری هستید که تنظیمات مودم را زیاد دستکاری می کنید به سراغ مودم های نوکیا نروید.

مودم 4.5G/TD-LTE/5G زد تی ای ZTE MC7010

قطعا یکی از رجحانن مودم های فضای بازی که در ایران می توانید بخرید همین مودم ZTE MC7010 است که ارزش خرید بسیار بالایی دارد.

پردازنده این مودم، کوالکام اسنپدراگون X55 5G است که تقریبا برای همه کاربران شبکه آشناست و از این لحاظ به ZLT X10 شبیه است. معماری هسته های این پردازنده Cortex A7 با سرعت 1.4 گیگاهرتز است.

  • معرفی مودم ZTE MC7010

حدبیشتر سرعت دانلود مودم ZTE MC7010 در شبکه های 5G به مرز 3.8 گیگابیت و حدبیشتر سرعت آپلود به مرز 331 مگابیت بر ثانیه می رسد.

در شبکه های 4G LTE از رده LTE Cat 22 با حدبیشتر سرعت 1.8 گیگابیت بر ثانیه برای دانلود و 270 مگابیت بر ثانیه برای آپلود است.

بعلاوه روی شبکه های mmWave از MIMO 2×2 و روی شبکه های زیر 6 گیگاهرتز از MIMO 4×4 سود می برد و همین فناوری را روی شبکه های 4G LTE را نیز دارد.

آنتن های این مودم به صورت آرایه ای و 180 درجه در جای خود قرار گرفته اند.

مودم MC7010 با روتر داخلی ZTE MF269 عرضه می گردد و خود مودم فاقد وای فای است.

روتر زد تی ای MF269 دارای دو درگاه شبکه گیگابیتی و وای فای دو بانده است و وای فای 6 را نیز پشتیبانی می نماید که برای بیشتر کاربردها کافی هستند.

مودم MC7010 از شبکه های 5G زیر 6 گیگاهرتز SA/NSA و mmWave به همراه شبکه های TD-LTE/4G LTE پشتیبانی می نماید. در واقع این مودم از همه شبکه های موبایل موجود با باندهای رادیویی مختلف ایران پشتیبانی خواهد نمود.

باندهای رادیویی مورد پشتیبانی این مودم را مشاهده می کنید:

5G: n1/n3/n7/n8/n20/n28/n38/n41/n77/n78/n79

4G LTE FDD: B1/2/3/4/5/7/8/12/17/20/25/26/28/29/30/32/66/71

4G LTE TDD: B34/38/39/40/41/42/43

یکی از مزایای این مودم نسبت به سایر مودم هایی که تا قبل از این معرفی کردیم، امکانات بسیار حرفه ای رابط کاربری است که احتیاج تمام کاربران را برطرف می نماید.

مودم 4.5G/TD-LTE/5G هواوی N5368 MAX

مطمئنیم که اگر بین حرفه ای های دنیای مودم های سیم کارتی یک نظرسنجی برگزار کنیم، حداقل 50 درصد افراد رجحانن مودم 5G حال حاضر بازار ایران که ارزش خرید دارد را هواوی N5368 انتخاب خواهند کرد.

مدل N5368 در 2 مدل X و MAX است که تفاوت های جزئی به خصوص در رابط کاربری دارند و ما توصیه می کنیم مدل MAX را بخرید.

  • معرفی مودم هواوی N5368

این مودم تمام خواسته هایی که از یک مودم 5G حرفه ای دارید را برآورده می نماید و در عین حال دارای قدرت دریافت سیگنال افسانه ای است.

گزارشات زیادی داریم که این مودم در روستاهای مرزی که هیچ سیگنالی با مودم دیگری دریافت نشده است، سرعت های بسیار خوب بالای 50 مگابیت داده است که نشان دهنده قدرت این مودم است.

این قدرت دریافت به علت طراحی 360 درجه آنتن های این مودم است که سیگنال را در هر جهتی صید می نمایند.

پردازنده این مودم Balong 5000 است که مربوط به سال 2019 می باشد ولی هنوز هم از رجحانن چیپست های دنیای 5G بشمار می رود.

در 4G LTE از رده LTE Cat 19 برای دانلود و LTE Cat 13 برای آپلود است و حدبیشتر سرعت آن به ترتیب 1600 و 150 مگابیت بر ثانیه می رسد.

این مودم در شبکه های 5G نیز از فرکانس های زیر 6 گیگاهرتز و دو استاندارد NR NSA و NR SA پشتیبانی می نماید و می تواند سرعت بیش از 3 گیگابیت در دانلود را پشتیبانی کند.

این مودم نیز تمام باندهای موجود در ایران را پشتیبانی می نماید. در زیر باندهای این مودم را مشاهده می فرمایید:

5G NR: n78/n77/n41/n38

4G LTE FDD: Band 1/Band 3/Band 7/Band 8/Band 20/Band 28

4G LTE TDD: Band 38/Band 40/Band 41/Band 42/Band 43

یکی از بزرگترین مزیت های این مودم که آن را از تمام رقبا مجزا می نماید این است که هم بصورت داخلی و هم بصورت خارجی قابل نصب است.

در واقع روی خود مودم وای فای داخلی دو بانده تعبیه شده است که اگر بخواهید در داخل خانه این مودم را نصب کنید، شما را از خرید روتر بی احتیاج خواهد نمود.

روتر داخلی این مودم تا سرعت 1200 و وای فای 5 را پشتیبانی می نماید.

به لحاظ رابط کاربری نیز این مودم از رابط کاربری اصلی شرکت هواوی استفاده می نماید که قطعا زیباترین و کامل ترین رابط کاربری دنیای مودم ها است و تقریبا احتیاج هر کاربری را برطرف می نماید.

بنابراین خرید مودم هواوی N5368 MAX بسیار توصیه می گردد.

کدام مودم فضای باز مناسب من است؟

ما خرید مودم های فضای باز را حتما توصیه می کنیم چون شما را به رجحانن سرعت ممکن خواهند رساند که از این نظر بعد از فیبرنوری قرار می گیرد.

اما اینکه کدام مودم مناسب شماست به احتیاجهای شما بستگی دارد. اگر محدودیت بودجه ندارید حتما هواوی N5368 MAX انتخاب خوبی خواهد بود.

اگر 10 معیار خرید مودم فضای باز را که در بالا گفتیم یادتان باشد، مودم هواوی N5368 نزدیک ترین دستگاه به معیارهای یک دستگاه عافهرست.

اما اگر بودجه محدودتری دارید می توانید به سرغ ZLT X10 بروید که با قیمت مناسب کارایی خوبی را نیز عرضه می نماید.

نظر شما چیست؟ رجحانن مودم فضای باز ایران چیست؟ اگر مودمی می شناسید که از نگاه ما دور مانده است شادمان می شوییم که در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: شبکه چی
انتشار: 19 خرداد 1403 بروزرسانی: 19 خرداد 1403 گردآورنده: fun30t1.ir شناسه مطلب: 2259

به "راهنمای خرید برترین مودم فضای باز 4G، 5G" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای خرید برترین مودم فضای باز 4G، 5G"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید