مسجد کریستالی در مالزی
به گزارش شهر سرگرمی، درجزیره وان من در ترنگانو در شمال شرقی مالزی ، مسجد کریستال یا شیشه ای واقع شده است و ساخت آن از سال 2006 شروع شد و تا سال 2008 میلادی به خاتمه رسید. این مسجد در هشتم فوریه سال 2008 میلادی به طور رسمی افتتاح شد.

با تور مالزی از توسعه یافته ترین کشور شرق آسیا دیدن کنید.
این مسجد که دومین مسجد بزرگ جنوب شرقی آسیا پس از مسجد جامع استقلال جاکارتا و یکی از زیباترین مساجد مالزی به شمار می آید از کریستال خالص ساخته شده است و در دریاچه مصنوعی پوتراجایا و در باغ میراث اسلامی وان من در ایالت ترنگانو در شهر کوالا تیرینگانو که سه هزار نفر جمعیت دارد، واقع شده است. مسجد کریستالی با معماری داخلی بی نظیر خود ظرفیت 25 هزار نمازگزار را دارد و منطقه اصلی جذب توریست در ترنگانو به شمار می آید.
نماهای شیشه ای این مسجد به شفافیت و ظرافت آن یاری نموده است، اگرچه استفاده از مصالح سبک همچون شیشه، آن را مقداری ناپایدار و شکننده نشان می دهد؛ اما معماری داخلی آن از قوام و صلابت زیادی برخوردار است. مسجد کریستالی به خوبی با محیط اطراف خود در محوطه سازی، بازی با آب و باغ سازی ترکیب شده و با محیط شهری خود هارمونی کامل دارد.
محراب و شبستان اصلی مسجد، محیطی رویایی به همراه فضای معنویی را با نقوش اسلیمی و تذهیب و استعاره هایی از صفات خداوند با خطوط کوفی برای آن ترسیم نموده است.یکی از مشکلاتی که این مسجد دارد، برونگرا بودن آن است؛ زیرا داخل این مسجد از بیرون معین است درحالی که مسجد مکانی برای خلوت کردن با خداوند است.
منبع: سفرگو