طرز تهیه سالاد آلمانی، پیش غذایی فوق العاده
به گزارش شهر سرگرمی، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می شود و می توان آن را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
به گزارش خبرنگاران، سالاد آلمانی نوعی سالاد سرد است که سوسیس از مواد اصلی تشکیل دهنده آن به شمار می رود و به دلیل داشتن سیب زمینی و تخم مرغ آبپز در ترکیباتش می توان گفت یک وعده غذایی کامل و جایگزین غذای اصلی محسوب می شود. این سالاد خوشمزه ظاهر بسیار زیبا و رنگارنگی هم دارد و برای پذیرایی در مهمانی بسیار مناسب است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد آلمانی خوشمزه با سس مخصوص همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد آلمانی
سیب زمینی: 2 عدد
تخم مرغ آبپز: 2 عدد
خیارشور خرد شده: 1 لیوان
زیتون خرد شده: 1 لیوان
سوسیس: 3 عدد
پیاز قرمز: 1 عدد
شوید تازه: 2 ساقه بزرگ
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
1 ـ نکات مربوط به زیتون
زیتون یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین خوردنی های همراه با غذاست که لذت غذا خوردن را چندین برابر می کند و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. زیتون سیاه به دلیل داشتن ویتامین آ می تواند سلامتی چشم و بینایی را بهبود ببخشد. برخی مطالعات دانشمندان نشان داده است که خوردن زیتون سیاه موجب تسکین برخی درد ها در مفاصل می شود. زیتون سیاه حاوی برخی خواص ضد التهاب قوی است که می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف زیتون سیاه به طور منظم می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.
حال که با برخی خواص زیتون آشنا شدید، ممکن است این سوال برای تان پیش بیاید که اگر زیتونی که خریده اید تلخ بود، چطور باید تلخی آن را بگیرید؟
همه انواع زیتون ها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن شستشوی چندباره آن ها با آب است؛ یعنی اینکه زیتون ها را سه تا چهار بار باید بشویید. سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مطلوبی به دست بیاورد. پس از اینکه تلخی زیتون ها از بین رفت، دوباره آن ها را در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شماست، بریزید؛ سپس روی زیتون ها 2 قاشق روغن زیتون و یک قاشق گل پر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.
2 ـ نکات مربوط به پیاز
اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می شود آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد ها از آن استفاده کرد.
پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز های قرمز به مقدار کافی عطر و طعم به غذا نمی دهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمی گیرند.
3 ـ نکات مربوط به سس مایونز
همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده ای می پرسند، آیا می شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می اندازد؛ بنابراین توصیه می شود برای مهمانی ها این کار را انجام ندهید.
طرز تهیه سالاد آلمانی
1 ـ ابتدا سس مایونز، سس خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را خوب با هم مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید بماند تا مزه دار شود.
2 ـ سیب زمینی و تخم مرغ را آبپز کنید و بعد از اینکه خنک شدند، به صورت مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید. سوسیس را به صورت حلقه ای خرد کنید و با روغن خیلی کم سرخ کنید و کنار بگذارید.
3 ـ حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید؛ سپس خیار شور و زیتون خرد شده را همراه با سیب زمینی و تخم مرغ آبپز، سویس سرخ شده و شوید خرد شده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در آخر سسی را که تهیه کرداه اید، داخل مواد سالاد بریزید و کاملا هم بزنید؛ سپس ظرف سالاد را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه ها با هم مخلوط شوند. هنگام سرو سالاد آلمانی خوشمزه را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و نوش جان کنید.
منبع: فرارو