توصیه های بهداشتی برای ذبح دام در آستانه عید قربان

به گزارش شهر سرگرمی، رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نزدیک شدن به عید سعید قربان، توصیه هایی را به منظور پیشگیری از بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان ارائه کرد.

توصیه های بهداشتی برای ذبح دام در آستانه عید قربان

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، بنا به اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمدمهدی گویا با اشاره به این که ذبح دام را صرفا در کشتارگاه ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند، افزود: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، همچنین خونابه ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در ادامه با تاکید بر این که مردم دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند، گفت: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود و جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از 48 ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد، مصرف شود.

گویا در پایان تاکید کرد: به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 28 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fun30t1.ir شناسه مطلب: 1090

به "توصیه های بهداشتی برای ذبح دام در آستانه عید قربان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های بهداشتی برای ذبح دام در آستانه عید قربان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید