حضور راننده ایرانی الاصل ویلیامز در گرندپری مکزیک

به گزارش شهر سرگرمی، راننده ایرانی الاصل تیم ویلیامز در دور تمرینی گرندپری مکزیک در مسابقات فرمول یک قهرمانی دنیا به پیست می آید.

حضور راننده ایرانی الاصل ویلیامز در گرندپری مکزیک

به گزارش خبرنگاران، نیکولاس لطیفی، راننده 24 ساله و ایرانی الاصل تیم ویلیامز در دور تمرینی گرندپری مکزیک، هجدهمین مرحله از مسابقات فرمول یک قهرمانی دنیا به جای راننده لهستانی این تیم به میدان می رود.

لطیفی در این مورد گفت: از رانندگی در مکزیک هیجان زده هستم چون زمالن زیادی از آخرین حضور من در گرندپری بلژیک می گذرد. من سال گذشته هم به همراه تیم در مکزیک حاضر بودم و می دانم چه چیزی در انتظار من است.

این راننده کانادایی ادامه داد: مکزیک، گرندپری خاصی است که آن را به یک چالش برای رانندگان تبدیل نموده است. من برای یاری به تیم آماده هستم.

تیم ویلیامز با تنها یک امتیاز در صندلی آخر رده بندی تیمی مسابقات فرمول یک فصل 2019 قرار گرفته است.

مایکل لطیفی، پدر نیکولاس لطیفی، یک تاجر ایرانی-کانادایی است که حدود 270 میلیون دلار از دارایی خود را روی شرکت مک لارن سرمایه گذاری نموده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 14 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fun30t1.ir شناسه مطلب: 446

به "حضور راننده ایرانی الاصل ویلیامز در گرندپری مکزیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حضور راننده ایرانی الاصل ویلیامز در گرندپری مکزیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید