خبرنگاران 2 تصادف جاده ای در استان سمنان یک فوتی و چهار مصدوم داشت

به گزارش شهر سرگرمی، سمنان- خبرنگاران- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: 2 حادثه رانندگی در جاده های استان، منجر به فوت یک نفر و مجروحیت چهار سرنشین شد.

خبرنگاران 2 تصادف جاده ای در استان سمنان یک فوتی و چهار مصدوم داشت

به گزارش خبرنگاران، مظفر محمدخانی روز پنجشنبه به رسانه ها گفت: واژگونی پراید ساعت هفت و 19 دقیقه امروز در کیلومتر 79 محور میامی- سبزوار رخ داد که در آن چهار فرد مصدوم حادثه جهت مداوا به وسیله اورژانس و هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی ادامه داد: در حادثه دیگری که ساعت 11 و 40 دقیقه به وقوع پیوست، یک کامیون در کیلومتر 10 محور سمنان به فیروزکوه دچار واژگونی شد.

محمدخانی شرح داد: در این حادثه نیروهای پایگاه واکنش سریع شهدای امدادگر به محل حادثه اعزام شدند اما به دلیل شدت جراحات راننده کامیون در صحنه تصادف جان خود را از دست داد.

محمدخانی بیان کرد: در نظر دریافت زمان استراحت در بین رانندگی طولانی برای رفع خستگی، مهم ترین توصیه کارشناسان برای جلوگیری از واژگونی است.

به گزارش خبرنگاران، استان سمنان بیش از هشت هزار و 612 کیلومتر بزرگراه، آزادراه و جاده اصلی و فرعی و بیش از یکهزار هزار کیلومتر راه روستایی دارد.

منبع: ایرنا
انتشار: 1 خرداد 1400 بروزرسانی: 1 خرداد 1400 گردآورنده: fun30t1.ir شناسه مطلب: 1571

به "خبرنگاران 2 تصادف جاده ای در استان سمنان یک فوتی و چهار مصدوم داشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران 2 تصادف جاده ای در استان سمنان یک فوتی و چهار مصدوم داشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید